eur:
390.77
usd:
365
bux:
68279.33
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
PORTO, PORTUGAL - MAY 28: Thomas Tuchel the head coach / manager of Chelsea talks to Zsolt Low the assistant head coach / manager of Chelsea during the Chelsea FC Training Session ahead of the UEFA Champions League Final between Manchester City FC and Chelsea FC at Estadio do Dragao on May 28, 2021 in Porto, Portugal. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)
Nyitókép: Matthew Ashton - AMA//Getty Images

Exkluzív: Lőw Zsolt elárulja, mit gondol Marco Rossiról és a Chelsea-sikerek titkáról

Csaknem egyórás nagyinterjút adott az InfoRádiónak Lőw Zsolt, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea másodedzője. A beszélgetésben értékeli a magyar válogatott Eb-teljesítményét és betekintést enged abba a munkába, ami a londoni klubot az idén az európai futballcsúcsra vezette.

Az ember nem tud kibújni a saját bőréből, s szakmai szemmel is nézi, hogy milyen lehetőségek lehetnének a magyar válogatott előtt, mit lehet esetleg változtatni vagy másképp csinálni, de inkább az emócióé, az érzelmeké volt a főszerep – mondta Lőw Zsolt az InfoRádió Aréna című műsorában a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki szerepléséről.

A BL-győztes Chelsea magyar másodedzője a Balaton partján piheni ki a futballévadot és követi az Eb eseményeit, és nagyon büszkén nézte a torna legnehezebb csoportjában helytálló magyar csapatot.

"Sajnáltuk, hogy a végén mégsem sikerült a hatalmas csoda, de nagyon büszkék lehettünk a srácokra. Szakmailag pedig nagyon kevés dolgot vettem észre, amit talán másképp lehetett volna csinálni. Nagyon jó edzőnk van, nemcsak emberileg, hanem szakmailag is kitűnő ember Marco Rossi, nagyon szerencsések lehetünk, hogy ő irányítja a válogatottat. Végighallgattam a mérkőzés utáni interjúját, borzasztóan szimpatikusan, nagyon tisztán és okosan értékelte a mérkőzést. Ahogy ő dolgozott ezzel a csapattal az elmúlt időszakban, ugyanaz a precizitás hallatszott az interjújában is" – mondta a jelenlegi legsikeresebb magyar futballedző.

Kiderült, hogy a válogatott tagjaival tartja a kapcsolatot, Szalai Ádám az egyik legjobb barátja, mióta együtt futballoztak Mainzban, de nem "zavarja" őket, inkább a mérkőzések után szoktak kommunikálni. "Képben vagyok a napi történésekkel is, de inkább szurkolóként ültem le a tévé elé, és szurkolóként próbáltam mindent megtenni a magyar csapat sikeréért" – mondta.

Az interjúban, amelyet este hat órától lehet meghallgatni az InfoRádióban, illetve elolvasni majd itt az Infostarton, Lőw Zsolt beszélt a Chelsea sikereinek titkáról, a munkamegosztásról az edzői stábban, arról, hogy miről chatel még ma is Mbappéval, Verrattival, Cantéval vagy Jorginhóval, de elárulta azt is, hogyan lehet kezelni az öltözőben a legnagyobb futballsztárokat.

Lőw Zsolt arról is hosszan nyilatkozott, hogy mi a terve az egyre szaporodó vezetőedzői megkeresésekkel, hogy miért éppen főnökével, Thomas Tuchellel egyeztet ezekről, és hogy mire van szüksége ahhoz, hogy úgy érezze, egyensúlyban van az élete.

Lőw Zsolt, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea magyar másodedzője péntek este hat órától az InfoRádió Aréna című műsorának lesz a vendége.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×