eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Janurik Kinga, a magyar csapat játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2023. június 4-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Janurik Kinga: jövőre rárakunk még egy lapáttal

A Ferencváros női kézilabdacsapata sokat fejlődött szezon eleji edzőcsere óta, a magyar bajnoki és kupa arany azt mutatja, hogy az együttes szintet lépett a hazai porondon - hangsúlyozta Janurik Kinga, az FTC válogatott kapusa. A teljes beszélgetést meghallgathatják este fél8-tól a Hetes című műsorban.

Két serleggel zárta az idényt FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapata. A duplázás legutóbb 1997-ben sikerült a fővárosi együttesnek.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a részese lehetek. Azt gondolom, hogy ennél már csak akkor lett volna jobb szezonunk, ha a Final Fourba is bejutunk, az sajnos most nem sikerült. Jövőre megpróbálunk még egy picit rárakni egy lapáttal" - mondta az InfoRádiónak Janurik Kinga.

A csapat kapusa kiemelte, hogy mindkét sorozatban, a bajnokságban és a a kupában is évek óta a legnagyobb ellenfelük a Győr csapata volt, akik tavaly még a nemzetközi porondon is jól teljesítettek. Hozzátette, hogy ebben az évben kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Debrecen is, akik a BL-ben is indultak. A játékos úgy látja, hogy jövőre is izgalmas lesz az idény, nagyon kiélezett küzdelem lesz a három csapat között.

A csapat lendületét az sem akasztotta meg, hogy októberben Martin Albertsen helyét a másodedző Allan Heine vette át a kispadon. Janurik Kinga szerint a csapat az egész idényben mérkőzésről mérkőzésre apró lépésekkel lépett előre, a csapat jól összeállt.

"Összefogtunk, de tisztában voltunk vele, hogy azért ez a BL-ben nagyon kevés lesz. Sok mindenben fejlődtünk, de nem mondanám azt, hogy nagyon nagy kiugrások lettek volna" - foglalta össze a kapus.

.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×