eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Álláshirdetésben keresik Szoboszlai Dominik egyik új edzőjét

A pontrúgások speciálistáját sajátos módon szeretné megtalálni a Liverpool.

A LinkedIn közösségi platformon is közzétett álláshirdetésben keres edzőt a Liverpool labdarúgóklub – vette észre a hvg.hu.

Úgynevezett set-piece edzőt keresnek, akinek az a feladata, hogy a csapat a saját szögleteiből és szabadrúgásaiból a lehető legtöbb gólt szerezze, miközben az ellenfél pontrúgásaiból a lehető legkevesebbet kapja. Azaz fel kell majd készítenie a csapat magyar középpályását, Szoboszlai Dominiket is, akire gyakran jut a szabadrúgások és szögletek elvégzése.

A hirdetés nyilvános, de nem jelentkezhet bárki: előfeltétel az UEFA A edzői licenc vagy azzal egyenértékű végzettség, és elvárás a topcsapatnál szerzett szakmai tapasztalat is.

A klub „versenyképes fizetést” ígér, évi 25 nap szabadsággal és mindenféle juttatásokkal.

Címlapról ajánljuk
Veszélyek, szabályok, büntetések – minden, amit a dunai közlekedésről és fürdőzésről tudni érdemes

Veszélyek, szabályok, büntetések – minden, amit a dunai közlekedésről és fürdőzésről tudni érdemes

A Dunán csak a kijelölt helyeken megengedett a fürdés, az éjszakai fürdőzés mindenhol tilos, tizennégy év alatti gyermek pedig nem vezethet vízi járműveket. Prohászka Richárd, a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányságának vezetője az InfoRádióban elmondta: bizonyos szakaszokon a megszokott folyásiránnyal szemben hömpölyög a víz, ami adott esetben nagyon meglepheti a gyakorlatlan úszókat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 16. 13:03
×
×
×
×