eur:
385.26
usd:
354.71
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Nyizsnij Novgorod, 2018. június 24.Az angol Harry Kane ünnepel, miután büntetőrúgásból gólt szerzett az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának második fordulójában játszott Anglia - Panama mérkőzésen a Nyizsnij Novgorod Stadionban 2018. június 24-én. (MTI/EPA/Vaszil Donev)
Nyitókép: Vaszil Donev

Rettenetes hírt kapott gyerekeiről Harry Kane

Három gyermeke egy Mercedesben egy Renault-val ütközött, míg az apa Londonban készült a BL-meccsére.

Miközben csapatával, a Bayern Münchennel Londonban volt, Harry Kane három gyermeke autóbalesetet szenvedett - írja a HVG.hu a BBC-re hivatkozva. A baleset Németországban történt hétfőn, súlyos sérülés - mint kiderült - nem történt.

"Jól vannak a gyerekek, és csak egy rutinvizsgálatra mentek kórházba" - ezt pedig már Harry Kane sajtósa közölte a nyilvánossággal.

A bajor rendőrség a baleset részleteiről még azt közölte, hogy egy kereszteződésbe bekanyarodó Renault - amenyben négyen ültek - szembekerült a Kane gyerekeit szállító Mercedesszel. A Renault még egy Land Roverrel is összement. Az autókban komoly kár keletkezett.

A balesetet követően Harry Kane csapata, a Bayern München idegenben játszott 2-2-t Arsenal ellen, viszavágóra jövő szerdán kerül sor.

Harry Kane-nek négy gyermeke van, a hétéves Ivy, az ötéves Vivienne, a hároméves Louis és a tavaly augusztusban született Henry, legutóbbi nem volt a kocsiban.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×