eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nyert az Internazionale, lezárta De Rossi sorozatát

Nagyot lépett az Internazionale a bajnoki cím felé az olasz Serie A-ban, miután 4-2-re megnyerte Rómában az előzetesen nehéznek ígérkező rangadót.

Az első félidőben még az edzőváltás óta, Daniele de Rossival minden bajnokiját megnyerő AS Roma állt jobban, a születésnapját is ünneplő Francesco Acerbi vezető gólja után fordítani tudott Mancini és El Shaarawy révén. Az Inter 645 nap után kapott két gólt egy bajnoki mérkőzés első félidejében.

A második játékrész azonban az Interé volt. A 49. percben Marcus Thuram kiegyenlített, majd az 56. percben Angeliño öngóljával már a fekete-kékek voltak előnyben. A hosszabbításban Bastoni állította be a végeredményt.

később:

Sassuolo-Torino FC 20.45

pénteken játszották:

Salernitana-Empoli 1-3 (0-1)

vasárnap játsszák:

Fiorentina-Frosinone 12.30

Bologna-Lecce 15.00

AC Monza-Hellas Verona 15.00

Genoa-Atalanta 18.00

AC Milan-SSC Napoli 20.45

hétfőn játsszák:

Juventus-Udinese 20.45

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×