eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A szerb Novak Djokovic ünnepel, miután három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében Melbourne-ben 2023. január 29-én. Djokovic 22. Grand Slam-trófeájával utolérte az örökrangsor élén Rafael Nadalt, és január 30-tól újra világelső lesz.
Nyitókép: A szerb Novak Djokovic ünnepel, miután három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében Melbourne-ben 2023. január 29-én. MTI/AP/Asanka Brendon Ratnayake

Simán kiejtették Novak Djokovicot az Australian Openen

Nem lesz döntős az esélyesebb szerb, Jannik Sinner gondoskodott a meglepetésről.

A negyedik helyen kiemelt Jannik Sinner négy szettben legyőzte a rekordbajnok Novak Djokovicot, és bejutott az Australian Open döntőjébe. Először játszhat Grand Slam-tornagyőzelemért - írja a 24.hu.

Az Opta szuperszámítógépe 66 százalékra "adta" pedig Djokovic győzelmét, ráadásul a szerb korábban 10-szer is győzött itt fináléban. Most azonban addig sem jutott el.

Az első és a második szettben Sinner két-két alkalommal vette el riválisa adogatását, miközben ő maga egyetlen bréklabdát sem engedett Djokovicnak. 75 percnyi játék után már 6-1, 6-2-re vezetett Sinner a torna rekordbajnoka ellen, de a szerb, ahogy már sokszor a karrierje során, megint megrázta magát, még egy meccslabdát is hárított a rövidítésben, mielőtt szépített volna.

Ezt követően viszont Djokovic szenvedett adogatóként, így Sinner brékelőnyhöz jutott, amit be is cserélt egy győzelemre.

Australian Open, elődöntő

Jannik Sinner (olasz, 4.) Novak Djokovic (szerb, 1.) 6-1, 6-2, 6-7 (8-6), 6-3

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×