eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya nyilatkozik a sajtónak a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkőzés után a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Marco Rossi Berlinben győzködte Dárdai Mártont

Dárdai Pál fia a korosztályos válogatottan a német csapatot választotta, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azt szeretné, ha a védő a felnőttek között magyar színekben futballozna.

Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatottságról tárgyalt Dárdai Mártonnal, a másodosztályú Hertha BSC labdarúgójával, számolt be róla a Bild című német napilap.

Az Index cikke szerint a szakvezető a helyszínen tekintette meg a berliniek legutóbbi bajnoki mérkőzését, amelyet 5–1-re megnyertek az SV Elversberg ellen. Ezután beszélt a német U21-es válogatott alapemberével, Dárdai Pál vezetőedző középső fiával, és elmondta neki: szeretné, ha a magyar felnőttválogatottban szerepelne.

A védekező középpályásként és középhátvádként is bevethető Dárdai Márton a Herthában eddig a szezon mind a 15 meccsen játszott, kilenc alkalommal végig a pályán volt. Novemberben a Kickernek úgy nyilatkozott, még nem döntötte el, hogy magyar vagy német válogatott lesz-e.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×