eur:
393.91
usd:
363.68
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Cristiano Ronaldo portugál cserejátékos csapatának egyik gólja után a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott Portugália-Svájc mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Rolex Dela Pena

A vagyonát veszélyeztető pert indítottak Cristiano Ronaldo ellen

Nem jött be a nagy kriptovaluta-üzlet.

Csoportos keresetet indítottak a portugál futballista ellen az Egyesült Államokban, amiért népszerűsítette a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjét, a Binance-et – írja az Index a BBC híre alapján.

A felperesek azt állítják, hogy a többszörös aranylabdás játékos miatt veszteséges befektetéseket hajtottak végre. A kártérítési igény meghaladja az egymilliárd dollárt.

2022 novemberében jelent meg a CR7 elnevezésű NFT-kollekció, amelyet a Binance és Ronaldo közösen adott ki. A kollekció legolcsóbb NFT-je 77 dollárba került 2022 novemberében, amikor forgalomba került. Egy évvel később már csak 1 dollár volt az ára.

A partnerséget bejelentő videóban Ronaldo azt mondta a leendő befektetőknek, hogy közösen megváltoztathatják az NFT játékot, és a következő szintre emelik a labdarúgást.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
Gyengébb az amerikai feldolgozóipar, mint az elemzők gondolták

Gyengébb az amerikai feldolgozóipar, mint az elemzők gondolták

Gyorsult az amerikai feldolgozóipari szektor teljesítménycsökkenése februárban az Ellátásilánc-menedzsment Intézet (Institute for Supply Management - ISM) pénteken közzétett adatai alapján. Az Egyesült Államok feldolgozóipari ágazatának februári beszerzésimenedzser-indexe (BMI) 47,8 pontra csökkent az előző havi, 2022 októbere óta a legmagasabb 49,1 pontról. Elemzők kedvezőbb adatot, 49,5 pontot vártak februárra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 1. 15:13
×
×
×
×