eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Cristiano Ronaldo portugál cserejátékos csapatának egyik gólja után a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott Portugália-Svájc mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Rolex Dela Pena

A vagyonát veszélyeztető pert indítottak Cristiano Ronaldo ellen

Nem jött be a nagy kriptovaluta-üzlet.

Csoportos keresetet indítottak a portugál futballista ellen az Egyesült Államokban, amiért népszerűsítette a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjét, a Binance-et – írja az Index a BBC híre alapján.

A felperesek azt állítják, hogy a többszörös aranylabdás játékos miatt veszteséges befektetéseket hajtottak végre. A kártérítési igény meghaladja az egymilliárd dollárt.

2022 novemberében jelent meg a CR7 elnevezésű NFT-kollekció, amelyet a Binance és Ronaldo közösen adott ki. A kollekció legolcsóbb NFT-je 77 dollárba került 2022 novemberében, amikor forgalomba került. Egy évvel később már csak 1 dollár volt az ára.

A partnerséget bejelentő videóban Ronaldo azt mondta a leendő befektetőknek, hogy közösen megváltoztathatják az NFT játékot, és a következő szintre emelik a labdarúgást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×