eur:
391.12
usd:
367.05
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Bjarki Már Elísson (k), a Telekom Veszprém, valamint Tadej Mazej (j) és Mitja Janc, az RK Celje PL csapat játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában játszott Telekom Veszprém - RK Celje PL mérkőzésen a Veszprém Arénában 2023. november 23-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Tíz van közte

A Telekom Veszprém házigazdaként 41-31-re legyőzte a szlovén RK Celje PL csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában.

Telekom Veszprém-RK Celje PL (szlovén) 41-31 (22-15)

  • lövések/gólok: 58/41, illetve 58/31
  • gólok hétméteresből: 4/4, illetve 3/2
  • kiállítások: 6, illetve 4 perc

A hazaiak keretéből Jehia el-Dera vádli-, Rodrigo Corrales hát-, Mikita Vajlupov pedig vállsérülés miatt hiányzott.

Szergej Koszorotov góljaival indította a meccset a Veszprém, amely a hatodik percben kezdett ellépni a szlovénoktól, és csakhamar már 12-6-os előnyben volt. A bakonyiaknak több lövésük volt és kevesebbet hibáztak, mint ellenfelük, ez is indokolta a 17-10-es állást. Az első félidő Ignacio Biosca García 12. védésével, és csapata 22-15-ös vezetésével zárult.

A szünet után sem változott a játék képe,

a 36. percben már tíz találat volt a két együttes között.

Ekkor már egy színvonalas edzőmeccshez hasonlított a találkozó, és bár a Celje egy 4-0-s sorozattal némileg visszazárkózott, ám Dragan Pechmalbec találataival csakhamar visszaállította a korábbi különbséget a magyar bajnoki címvédő, amelyben ekkor már a cserejátékosok remekeltek. A szlovénok Mitja Janc góljaival tartották magukat, de mivel 27 lövést rontottak, nem volt esélyük szorosabb eredmény elérésére.

Veszprém, 2023. november 23.
Jahja Omar (k), a Telekom Veszprém, valamint Tadej Mazej (b) és Ante Ivankovic, az RK Celje PL csapat játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában játszott Telekom Veszprém - RK Celje PL mérkőzésen a Veszprém Arénában 2023. november 23-án.
MTI/Bodnár Boglárka
Veszprém, 2023. november 23. Jahja Omar (k), a Telekom Veszprém, valamint Tadej Mazej (b) és Ante Ivankovic, az RK Celje PL csapat játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában játszott Telekom Veszprém - RK Celje PL mérkőzésen a Veszprém Arénában 2023. november 23-án. MTI/Bodnár Boglárka

Gasper Marguc hat, Lukas Sandell és Szergej Koszorotov öt-öt góllal, Biosca García 16, Nagy Benedek hat védéssel járult hozzá a sikerhez. A túloldalon Mitja Janc tíz, Grega Krecic öt alkalommal talált be, Rok Zaponsek tíz, Gal Gabersek hat védéssel zárt.

A két együttes huszadik egymás elleni tétmérkőzésén egy vereség és egy döntetlen mellett 18. alkalommal győzött a Veszprém. A hét győzelemmel és egy vereséggel álló bakonyiak egy hét múlva a Barcelonát fogadják. A négy sikerrel, egy döntetlennel és három vereséggel rendelkező Szeged jövő szerdán a horvát PPD Zagreb otthonában játszik a BL csoportkörében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×