eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Fucsovics Márton pontszerzést ünnepel az amerikai Taylor Fritz elleni mérkőzésen a kaliforniai Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjében 2023. március 14-én.
Nyitókép: MTI/AP/Mark J. Terrill

Két győzelem már megvan Bulgáriában

Marozsán Fábián után Fucsovics Márton is bejutott az 563 ezer euró (220 millió forint) összdíjazású szófiai keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjébe.

A világranglistán 47. helyezett nyíregyházi játékos kedden késő este a nyitókörben a - selejtezőből érkezett - francia Terence Atmane-nal (134.) csapott össze. Kiegyenlített első szettet vívtak, amelyben 3:2-nél ugyan brékelőnybe került a magyar, de riválisa gyorsan visszavette adogatását, és végül rövidítésben dőlt el a játszma. Ebben Fucsovics koncentráltabban teniszezett riválisánál és előnybe került.

A másodikban 3:2-ig mindkét játékos magabiztosan nyerte adogatásait, ekkor azonban Fucsovics brékelni tudott és innen már nem engedte ki kezéből a győzelmet, amelyet másfél órás csata végén szerzett meg.

A verseny nyolcadik kiemeltje a nyolcaddöntőben az osztrák Jurij Rodionovval mérkőzik meg.

Korábban Marozsán Fábián Piros Zsombort legyőzve jutott tovább az első fordulóból.

Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

  • Fucsovics Márton (8.)-Terence Atmane (francia) 7:6 (7-4), 6:3
  • Marozsán Fábián-Piros Zsombor 6:3, 6:1
Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×