eur:
388.7
usd:
360.91
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Groupama Aréna sajtótermében tartott sajtótájékoztatón 2021. augusztus 17-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

"Easy" - Kubatov Gábor a Fradi hosszabbításos győzelme után

Könnyedén - írta ki közösségi oldalára az FTC elnöke a Puskás Akadémia elleni 4-3-as magyar kupa-győzelem után. A sportvezető ezért egy meglehetősen beszédes emojit is hozzábiggyesztett az egyszavas poszthoz.

A mérkőzést a legjobb 16 közé jutásért vívták.

Előbb a Puskás Akadémia vezetett, majd fordított a Ferencváros, majd a felcsúti együttes a második félidőben egyenlített, hosszabbításra mentve a mérkőzést.

A 115. percben Adama Traoré használta ki a felcsúti védelem határozatlanságát, ám ezzel nem dőlt el az összecsapás, a Puskás Akadémia ugyanis egy lesgyanú miatt a videószobában hosszan ellenőrzött találattal újfent egyenlített a percekkel később kiállított Artem Favorov révén.

A kaotikus, VAR-vizsgálatokkal tűzdelt és jócskán elnyúlt ráadás 132. percében büntetőből Abu Fani állította be a végeredményt.

A találkozó után a vesztes csapat edzője, Hornyák Zsolt arról beszélt: "döntővel is felért volna ez a találkozó, de sajnos csak egy juthatott tovább. Először tudom vesztes meccs után megdicsérni a csapatomat. Három hét múlva várjuk otthon a Ferencvárost, akár visszavágóként.”

A Fradi vezetője, Dejan Sztankovics szerint "mindkét csapat megérdemli a gratulációt". Majd hozzátette: mindkét csapat megérdemli a gratulációt.

Kubatov Gábor FTC-elnök pedig a következőt posztolta:

Ferencvárosi TC-Puskás Akadémia FC 4-3 (2-1, 2-2, 2-2) - hosszabbítás után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×