eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Mladen Krstajic szövetségi kapitány a másnapi, Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő bolgár labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2023. március 26-án.
Nyitókép: Mónus Márton

Kapitánycsere a bolgár labdarúgó-válogatottnál

Mladen Krstajic már nem lesz a bolgár csapattal november 16-án a magyarok ellen.

A bolgár hírügynökség csütörtökön közölte, a szövetség (BFS) szerződést bontott a szerb szakemberrel és stábjával - adta hírül az MTI. Georgi Ivanov, a BFS szakmai igazgatója szerint a végrehajtó bizottság egyhangú döntést hozott, és

indoklásul közölte, hogy a nemzeti együttes alulteljesített az Eb-selejtezőkön.

A 49 éves Krstajic 2022-ben vette át a bolgár válogatott irányítását, 2017 és 2019 között pedig Szerbia nemzeti csapatának kispadján ült. Utódját jövő szerdán jelenti be a bolgár szövetség.

A magyar válogatott pillanatnyilag a G csoport élén áll, és ha a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, kijut az Eb-re. A bolgároknak mindössze két pontjuk van, így ők a négyes utolsói.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×