eur:
389.05
usd:
363.49
bux:
68175.46
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) és csapattársa, Virgil van Dijk a Tottenham Hotspur elleni mérkőzés végén az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 30-i játéknapján Londonban. A Tottenham 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Két góllal megnyerte Szoboszlai csapata a liverpooli derbit

A Premier League hétvégi fordulójában a Liverpool 2-0-ra megverte az Evertont és ezzel a tabella élére ugrott. Szoboszlai Dominik végigjátszotta a mérkőzést.

Az első félidő kevés helyzetet hozott, a Liverpool nem sokat tudott kezdeni az Everton tömör védelmével. Viszont a Vörösök emberelőnybe kerültek a játékrész hajrájában, mikor Ashley Young megkapta a második sárga lapját.

A Pool nagy labdabirtoklási fölényben játszott a folytatásban, de csak nehezen szerezte meg a döntőnek bizonyuló, első gólt. A 78. percben a VAR-nézés után a játékvezető megadta a büntetést kezezés miatt, Mohamed Szalah pedig magabiztosan a kapuba lőtt.

A második gól a 97. percben, egy kontra végén született, Darwin Núnez végigvitte a labdát, pontosa passzolt Szalah pedig újabb gólt szerzett.

Szoboszlai kétszer is lövőhelyzetbe hozta magát, de ezúttal nem találta el a kaput.

Premier League, 9. forduló:

AFC Bournemouth-Wolverhampton Wanderers 1-2 (1-0)

Brentford-Burnley 3-0 (1-0)

Manchester City-Brighton 2-1 (2-0)

Newcastle United-Crystal Palace 4-0 (3-0)

Nottingham Forest-Luton Town 2-2 (0-0)

Liverpool FC-Everton 2-0 (0-0)

Chelsea–Arsenal 2-2 (1-0)

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×