eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A magyar válogatott játékosai megköszönik a szurkolást a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkőzés végén a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megvan, mikor indul a jegyértékesítés a Montenegró elleni Eb-selejtezőre

November 3-tól lehet belépőt vásárolni a november 19-i Magyarország-Montenegró labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amely Marco Rossi szövetségi kapitány csapatának utolsó mérkőzése a sorozatban.

A magyar szövetség (MLSZ) pénteki közleménye alapján november 3-án a Szurkolói Klub tagjai számára kezdik el a jegyértékesítést. A nagy számban eladott bérletek miatt – a Szerbia elleni találkozóhoz hasonlóan – ezúttal is kevesebb belépőt lehet majd megvásárolni.

A bolgárok elleni, november 16-i, idegenbeli mérkőzésre szóló jegyek értékesítése szintén két héten belül indul. Az MLSZ még vár néhány adatot a bolgár szövetségtől, így hamarosan pontos információkkal tud szolgálni a jegyértékesítéssel kapcsolatban.

Amennyiben a Rossi-együttes a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, kijut a jövő évi németországi Eb-re.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×