eur:
390.77
usd:
364.76
bux:
68334.65
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Újpest FC - ZTE FC mérkőzésen a Szusza Ferenc stadionban 2023. április 1-jén. Újpest FC-ZTE FC 3-2.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az al-Dzsazirából igazolt védőt az Újpest

Milos Kosanovic egy alkalommal a szerb válogatottban is szerepelt, 33 éves és 191 centi magas.

Az Újpest labdarúgócsapata pénteken szerb válogatott védővel erősítette meg a keretét.

A fővárosi klub honlapja úgy jellemezte Milos Kosanovicot, hogy "a 191 centi magas, ballábas középhátvéd remekül fejel, rendre szorosan fogja embereit, és erős testfelépítésének köszönhetően megnehezíti a csatárok dolgát".

A 33 éves futballista már 2010-ben légiósnak állt, amikor négy szezonra a lengyel Cracovia játékosa lett. Ezt követően Belgiumba szerződött, ahol a Mechelen és a Standard Liege színeiben összesen 91 belga első osztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Kosanovic, aki 2015-ben egyszer szerepelt a szerb válogatottban, kölcsönben a török Göztepében is megfordult, a legutóbbi négy szezont pedig az egyesült arab emírségekbeli al-Dzsazirában töltötte.

A lila-fehérek hét forduló után 11 pontjukkal a hetedik helyről várják a folytatást, szombaton a Debrecenhez látogatnak, de ott még nem lép pályára az új szerzemény.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×