eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa (b) csapattársával, Christopher Nkunkuval, miután berúgta a győztes gólt a Werder Bremen ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. május 14-i mérkőzésén Lipcsében. A Leipzig 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Tökéletes választ adott Szoboszlai Dominik az őt provokáló drukkernek - videó

Érmét mutatta a neki gusztustalanul mutogató Frankfurt-szurkolónak Szoboszlai Dominik.

Ahogy arról élő közvetésben beszámoltunk szombat este, az RB Leipzig megnyerte a Német Kupát. A csapat második gólját Szoboszlai Dominik rúgta az Eintracht Frankfurt ellen.

Az eredményhirdetés után az egyik ingerült frankfurti drukker beintett Szoboszlainak, aki a tökéletes választ adott a gesztusra.

Megmutatta az érmét neki, sőt meg is csókolta azt. Mondjuk a magyar válogatott játékos mosolya nem nyugtathatta meg a szurkolót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Fokozódik a feszültség a Spitzbergák körül: szinte ismeretlen térségben csaphat össze a NATO az oroszokkal

Fokozódik a feszültség a Spitzbergák körül: szinte ismeretlen térségben csaphat össze a NATO az oroszokkal

A 21. század egyik geopolitikai csatározásainak egyik legfontosabb színtere lehet az Északi-sarkvidék. Sokan úgy tekintenek a területre, mint a nagyhatalmi versengés egy újabb területe, ahol az értékes lehetőségek megszerzésére törekednek a globális szereplők. A fokozódó figyelem azt eredményezi, hogy olyan ismeretlen területek, vagy elfeledett szigetek kapnak növekvő figyelmet, mint például a Skandináv-félszigettől északra helyezkedő, Norvégia szuverén területének számító Spitzbergák szigetcsoport. A kicsivel több mint 61 000 négyzetkilométeres szigetcsoport ismert még a norvég nevén is, a helyiek Svalbard néven emlegetik. De hogy tudott ez a kétharmad magyarországnyi, kevesebb mint 3000 fős lakosságú, rendkívül hideg és elhagyatott terület a globális térkép kiemelt helyére kerülni? Ezt fogjuk most megnézni az elemzésünkben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×