eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Julian Nagelsmann, a Bayern München vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a D csoport negyedik fordulójában játszott Viktoria Plzen - Bayern München mérkőzésen Plzenben 2022. október 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Eljárás indult a Bayern München vezetőedzője ellen

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága eljárást indított a bajnokságban címvédő Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann ellen.

A vád szerint a tréner a szombati, Borussia Mönchengladbach elleni vesztes (2-3) bajnoki után sportszerűtlenül viselkedett a játékvezetői csapat tagjaival.

A vendég bajorok védője, Dayot Upamecano már a nyolcadik percben piros lapot kapott, és ez jelentősen befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.

A 35 éves Nagelsmann a lefújás után hevesen bírálta a bíró és az asszisztensek munkáját. Később a közösségi médiában elnézést kért a szóhasználatért, amellyel saját megfogalmazása szerint túl messzire ment.

München, 2022. szeptember 18.
A Getty Images amerikai fotóügynökség által közreadott képen a népviseletbe öltözött Julian Nagelsmann (b), a Bayern München német labdarúgóklub vezetőedzője és barátnője, Lena Wurzenberger részt vesz a 187. őszi müncheni sörfesztiválon, az Oktoberfesten 2022. szeptember 18-án. A szeptember 21. és október 6. között megrendezett Oktoberfest a világ legnagyobb sörünnepe.
MTI/EPA/Getty Images
A népviseletbe öltözött Julian Nagelsmann (b), a Bayern München német labdarúgóklub vezetőedzője és barátnője, Lena Wurzenberger részt vesz a 187. őszi müncheni sörfesztiválon, az Oktoberfesten 2022. szeptember 18-án. A szeptember 21. és október 6. között megrendezett Oktoberfest a világ legnagyobb sörünnepe. MTI/EPA/Getty Images

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Mészáros Krisztofer összetettben döntőre esélyes - percről percre az olimpiáról

Péntek este hivatalosan is megnyitották a 2024-es párizsi olimpiai játékokat, szombaton pedig már jó pár magyar sportoló is versenybe száll. Kézilabda, vízilabda, vívás, úszás, torna, sportlövészet, kerékpár, evezés, asztalitenisz - mindben szurkolhatunk a magyaroknak. Milák Kristóf repülőre ül. Már zajlanak az evezősök versenyei.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×