eur:
389.68
usd:
363.5
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án.
Nyitókép: Karim Benzema ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án. MTI/EPA/Neil Hall

Kilenc hónapja nem nyert ilyen fölénnyel a Real Madrid a La Ligában

A 2022–2023-as spanyol bajnoki idényben eddigi legfölényesebb győzelmét aratta a Real Madrid, miután kiütötte az Elchét. Karim Benzema két büntetőt is értékesített.

Carlo Ancelotti együttese Marco Asensio révén szerzett vezetést, majd Karim Benzema két tizenegyest értékesített az első félidőben. A második játékrészre egy gól jutott, Luka Modric szerezte (4-0).

A Real Madrid legutóbb 2022. május 12-én, a Levente ellen (6-0) nyert ilyen vagy ennél nagyobb különbséggel.

A címvédő madridi csapat öröme a győzelem ellenére sem lehet felhőtlen, nyolc pont a hátránya a Barcelonával szemben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×