eur:
395.43
usd:
372.07
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Fenerbahce

A vártnál súlyosabb Szalai Attila sérülése, bajban a válogatott

Török információk szerint a Fenerbahce magyar védője már nem léphet pályára ebben a szezonban.

A korábbi sajtóértesülésekkel szemben mégis komolyabb lehet Szalai Attila vállsérülése, a legfrissebb török információk szerint a Fenerbahce magyar védője már nem léphet pályára ebben a szezonban, ez pedig érintheti a válogatott júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzéseit is – írja az m4sport.hu/hirado.hu.

Szalai Attilát a Sahtar Donyeck elleni, keddi barátságos mérkőzés második félidejében egy ütközés után ápolni kellett, majd hordágyon vitték le a pályáról, és láthatóan fájdalmakkal küzdött. Az isztambuli klub nem adott hírt a 24 éves védő állapotáról, a Takvim című török lap ugyanakkor azt írta, hogy ugyan kiugrott Szalai válla, de nem súlyos a sérülés, két hét kihagyás után visszatérhet.

A Fanatik legfrissebb információi ugyanakkor arról szólnak, hogy a 23-szoros válogatott játékos ebben a szezonban már nem léphet pályára. A lap szerint Szalaira további vizsgálatok várnak, de valószínűleg véget ért számára az idény.

A török bajnokságból öt forduló van hátra, a magyar válogatottra azonban júniusban négy mérkőzés is vár a Nemzetek Ligája A divíziójában: június 4-én Angliát fogadja, három nappal később Olaszországban lép pályára, újabb négy nappal később a németeket fogadja, június 14-én pedig Angliában játszik.

Címlapról ajánljuk
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

BL élőben
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×