eur:
388.79
usd:
361.91
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Újra lehet jegyet venni a katari labdarúgó-világbajnokságra

Elkezdődött kedden a november 21-én kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) közlése szerint a szurkolóknak április 28-ig van lehetőségük online megrendelni a belépőket. Most először lehet a csoportkörös meccsekre kombinált jegyeket igényelni.

"Tekintettel a világbajnokság rendkívül kompakt lebonyolítására, valamint a nyolc csúcsmodern stadion közötti csekély távolságra, ez a korábban még soha nem látott lehetőség is rendelkezésre áll" - írta közleményében a kombinált belépőkről a FIFA.

További újdonság az úgynevezett szurkolói jegyek árusítása, ezek azoknak a drukkereknek szólnak, akik valamelyik résztvevő nemzet szimpatizánsai, és szeretnének a szurkolótársaikkal azonos szektorban helyet foglalni. Mindemellett lehet belépőt váltani külön az egyes mérkőzésekre is, valamint kínálnak négy találkozóra szóló, úgynevezett stadion-sorozatjegyeket.

Annak, hogy április 28-ig ki, mikor rendeli meg a belépőjét, nincs jelentősége, a FIFA közlése szerint ugyanis "a jegyeket a jelentkezési határidő lejárta után osztják ki". A jegyet igénylőket legkorábban május 31-én tájékoztatják arról, hogy kaptak-e belépőt.

A FIFA hatalmas érdeklődésre számít Katarban, az első jegyértékesítési szakaszban már 800 ezer belépő gazdára talált.

A vb november 21-én kezdődik és december 18-ig tart majd.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×