eur:
395.96
usd:
369.23
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Facebook/Hosszú Katinka

Katinka-film: megvan a bemutató időpontja

Hetekre vagyunk tőle. A műfaj dokumentumfilm.

Május 12-én kerül a magyar mozikba a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm – olvasható a 24.hu portálon.

A két éve kezdődött forgatást a koronavírus-járvány komoly nehézségek elé állította, ugyanúgy, ahogy a kényszerszünetet tartó úszólegendát is.

A film Hosszú Katinka pályafutásának mérföldköveiről, a tokiói olimpiára történt felkészülésről, de az éremtelenül zárult nyári játékokat követő időszakról is szól. A címe: Katinka. Pálinkás Norbert rendezte, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert. 560 millió forinttal támogatta az állam az alkotás elkészültét.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×