eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Mohamed Salah, a Liverpool játékosa (k) gólt lő Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa (b) és csapattársa, Lukas Klostermann között a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. február 16-án. A Liverpool 2-0-ra győzött.
Nyitókép: Illyés Tibor

Elkerülték a Barcelonát Gulácsi Péterét

A három magyar válogatott futballistát is foglalkoztató RB Leipzig az olasz Atalantával találkozik a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjében.

A Nyonban tartott sorsoláson az is eldőlt, hogy a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is a soraiban tudó lipcsei csapat otthon kezdi majd a párharcot.

A Leipzig továbbjutás esetén a portugál Braga és a skót Glasgow Rangers párharcának győztesével csap majd össze a fináléba jutásért.

A végső győzelemre is esélyesnek tartott Barcelona a nyolc között az Eintracht Frankfurttal találkozik majd, párharcuk továbbjutója pedig a döntőbe jutásért a West HamUnited-Olympique Lyon negyeddöntő győztesével játszik.

A negyeddöntős párharcok első mérkőzéseit április 7-én, a visszavágókat pedig egy héttel később játsszák. Az első elődöntős meccsekre április 28-án, a visszavágókra pedig május 5-én kerül sor. A sorozat fináléját május 18-án rendezik Sevillában.

A negyeddöntő párosítása:

  • RB Leipzig (német)-Atalanta (olasz)
  • Eintracht Frankfurt (német)-FC Barcelona (spanyol)
  • West Ham United (angol)-Olympique Lyon (francia)
  • Braga (portugál)-Glasgow Rangers (skót)

Az elődöntő párosítása:

  • 1. negyeddöntő továbbjutója-4. negyeddöntő továbbjutója
  • 3. negyeddöntő továbbjutója-2. negyeddöntő továbbjutója
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×