eur:
392.8
usd:
367.97
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 15: Paul Pogba of Manchester United warms up prior to the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg Two match between Manchester United and Atletico Madrid at Old Trafford on March 15, 2022 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Nyitókép: Michael Regan/Getty Images

Nem elég a BL-kiesés, közben betörtek Pogba házába

A Manchester United francia középpályásának a gyermekei otthon aludtak, amikor besurrantak a tolvajok.

Paul Pogba, a Manchester United francia labdarúgója a hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg, hogy betörtek a házába, amíg az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen futballozott.

A Manchester United kedd este látta vendégül az Atlético Madridot az Old Traffordon. Ezt használták ki a tolvajok – írja a nemzetisport.hu.

„Szerda este a családunk legrosszabb rémálma vált valóra. Betörtek az otthonunkba, míg a gyermekeink a szobájukban aludtak. A bűnözők öt percet sem voltak a házunkban, de ez alatt az idő alatt egy nagyon fontos dolgot vettek el tőlünk... a biztonságérzetünket. Mindez az Atlético Madrid elleni mérkőzés utolsó perceiben történt. Tudták, hogy nem vagyunk otthon. Amikor a feleségemmel hazaértünk, fogalmunk sem volt arról, hogy a gyerekeink jól vannak-e. Apaként nincs rosszabb érzés annál, hogy nem tudtam megvédeni a gyerekeimet, és remélem, hogy ezt soha senkinek nem kell átélni" – írta a 29 éves francia középpályás, aki még nyomravezetői jutalmat is felajánlott annak, aki segít kézre keríteni a betörőket.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×