eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
MANCHESTER, ENGLAND - JULY 28:  Mason Greenwood of Manchester United looks on during a pre-season friendly match between Manchester United and Brentford at Old Trafford on July 28, 2021 in Manchester, England. (Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images)
Nyitókép: James Gill - Danehouse/Getty Images

Óvadék ellenében szabadlábon a Manchester United nemi erőszakal vádolt csatára

A klubjához így sem térhet vissza a 20 éves csatár.

A Manchester United labdarúgóját, Mason Greenwoodot óvadék ellenében szabadlábra helyezték a további vizsgálat idejére – írja a BBC. A 20 éves csatárt vasárnap tartóztatták le nemi erőszak és testi sértés gyanújával.

A futballista barátnője fizikai bántalmazással vádolta meg a 20 éves angol támadót. Harriet Robinson a közösségi médiában közölt egy hangfelvételt az erőszakoskodó futballistáról és osztott meg képeket az általa elszenvedett sérülésekről. Ezt követően kedden letartóztatták szexuális zaklatással és halálos fenyegetés gyanújával.

A Manchester United már korábban jelezte, nem látogathatja az edzéseket sem a játékos, aki eddig 129 alkalommal lépett pályára az MU színeiben, és 2020-ban, 18 évesen debütált az angol válogatottban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×