eur:
393.19
usd:
367.31
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Kovacsics Anikó gólöröme a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének negyedik fordulójában játszott Magyarország - Románia mérkőzésen Nancyban, a Jean Weille Sportközpontban 2018. december 12-én. Magyarország-Románia 31-29.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kovacsics Anikó örömteli hírt közölt

A válogatott kézilabdázó felépülése jól halad, de megvan az oka, hogy később tér vissza.

Gyermeket vár Kovacsics Anikó 143-szoros válogatott kézilabdázó, a bajnoki címvédő Ferencváros csapatkapitánya.

A klub honlapjának beszámolója felidézi, hogy az irányító válla előbb tavaly márciusban, majd visszatérése után a tokiói olimpián is megsérült, és utóbbit követően elkerülhetetlenné vált az operáció. A rehabilitáció a terveknek megfelelően zajlik, és bár Kovacsics visszatérésére a legjobb esetben is csak a mostani idény vége felé kerülhetett volna sor, mostanra biztossá vált, hogy ez tovább tolódik.

A 30 éves játékos elmondta, jól halad a felépülése, az előírtaknak megfelelően végzi a gyógytornát, erősödik a válla, és lassan, óvatosan már elkezdhet labdával edzeni.

"A következő hónapokban is folytatom a rehabilitációt, megteszek mindent, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljek. Ahogy tudok, segítek a csapatnak, de emellett készülök az anyaságra" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×