eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Balogh Zsolt fog egy labdát a vb-selejtezőre készülő férfi kézilabda-válogatott edzésén a fővárosi Elektromos Sporttelepen 2016. április 5-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Jön az Izland elleni mérkőzés - közös meccsnézéssel

A pesti belvárosban regisztrációs, ingyenes meccsnézés jön kedd este.

Izland ellen a kézilabda-Eb-n a középdöntőbe jutás szempontjából sorsdöntő mérkőzés jön kedd 18 órakor.

A magyar férfi kézilabda-válogatott összecsapásának közös megtekintését a Scruton konzervatív közösség szervezi, és szakértő vendégek is segítik az eligazodást az események között: mások mellett Sterbencz Tamás, a Testnevelési Egyetem rektora is "szakért" majd.

A helyszín a Zoltán utcai Scruton közösségi tér, a járványügyi szabályok miatt a belépés regisztrációhoz kötött, de ingyenes.

Részletek

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×