eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

A Pro Recco fölényesen verte a Szolnokot

A Bajnokok Ligája-győztes olaszok sikeréből két góllal vette ki a részét a magyar válogatottal olimpiai bronzérmes Zalánki Gergő.

A Pro Recco férfi vízilabdacsapata 15-4-re legyőzte a hazai medencében szereplő Szolnoki Dózsát az európai Szuperkupáért kiírt hétfői mérkőzésen.

Az esélyesebb Pro Recco már a második támadásából betalált. A Szolnoknak rögtön esélye nyílt az egyenlítésre, de nem élt létszámelőnyös helyzetével, az olaszok viszont a túloldalon nem hibáztak hasonló szituációban. Az első negyed felénél Zovic szerezte a magyarok első gólját, azonban az ellenakcióból a Pro Recco azonnal visszaállította a különbséget.

A folytatásban egyre hatékonyabbá váltak az ellenfél támadásai, így az olaszok sorozatban négy gólt szereztek többek között a nyáron igazolt Zalánki találatával, így a nagyszünetre tulajdonképpen eldőlt az összecsapás (8-3). A harmadik negyedre teljesen elbizonytalanodott a Szolnok, amely ebben a periódusban egyszer sem tudta bevenni a kaput.

A magyar gólcsend az utolsó játékrész harmadik percben tört meg, amikor Milakovic 11-4-re alakította az állást, de ez csak szépségtapasz lehetett, mert a hátralévő időben ismét vendéggólok születtek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×