eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szilágyi Liliána a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 26-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Győrben folytathatja pályafutását a kóborló úszónő

Nem akármilyen csapatba kerülhetne a

Szilágyi Liliána rengeteg klubváltás (Széchy SE, Jövő SC, Kőbánya SC, Honvéd, Florida Gators, Ferencváros) és egy év kihagyás után (újra) új életet kezd az SzPress Hírszolgálat értesülései szerint.

A legutóbb még Shane Tusuppal készült sportoló jelenleg a Ferencváros igazolt úszóversenyzője, így a klubon is múlik, milyen feltételekkel engedik el a fővárosból január, vagyis az átigazolási kapu kinyílása előtt.

Sós Csaba szövetségi kapitány bizakodik Szilágyi Liliána sorsát illetően, "visszakapott értéknek" titulálva az úszónőt.

A sportági szövetség elnöke, Wladár Sándor is úgy látja, a 25. születésnapjához közeledő sportoló még nem futott ki az időből, bár bravúrként tekintene a sikerességre.

Jelenleg Győrben készül mások mellett Jakabos Zsuzsanna, Szabó Szebasztián, Lobanovszkij Maxim, a klub szakmai vezetői pedig a Petrov ikrek, Iván és Árpád.

Szilágyi Liliánának felnőttként Eb-ezüstérem volt a legnagyobb sikere.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×