eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nyert a Puskás Akadémia, továbbra sem megy a Mezőkövesdnek

A Puskás Akadémia 2-0-ra legyőzte a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának szombati játéknapján.

A felcsúti együttes két nyeretlenül megvívott bajnoki után diadalmaskodott újra, míg a kövesdieknek ez volt sorozatban a hatodik élvonalbeli meccsük, amelyen nem tudtak nyerni.

Kiegyenlített játékot és nagy küzdelmet hozott az első félidő, melynek során a hazaiak négy próbálkozásból csupán egyszer találták el a vendégek kapuját, abból viszont gólt is szereztek, és a szünetre előnnyel vonulhattak. A Mezőkövesd hajszálnyival többet birtokolta a labdát, eggyel több kapura lövése is volt, de betalálnia nem sikerült.

A folytatásban meddő mezőnyfölényre tett szert a kövesdi együttes, a Puskás Akadémia ugyanis rendre megakadályozta, hogy igazán veszélyes akciókat vezessen az ellenfél. Támadásban rákapcsoltak a hazaiak, többet veszélyeztettek, és a félidő feléhez közelítve megduplázták előnyüket.

A Mezőkövesd egyszer-egyszer még eljutott kapura lövésig, de végül a szépítő gól sem jött össze neki, és pont nélkül távozott Felcsútról.

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Puskás Akadémia-Mezőkövesd Zsóry FC 2-0 (1-0)

Felcsút, 822 néző, v: Pintér

Gólszerzők: Favorov (19.), Baluta (63.)

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×