eur:
394.05
usd:
368.39
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Meglepően súlyos vereséget szenvedett a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia 3-0-s vereséget szenvedett a lett FK Rigas FS vendégeként csütörtökön, a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, a párharc első mérkőzésén. A magyar bajnoki ezüstérmes már a 25. percben háromgólos hátrányban volt, és végül nem is tudott idegenben szépíteni. A visszavágót egy hét múlva rendezik.

A Puskás Akadémia - amely története során először nyert nemzetközi kupapárharcot az első körben - nagyon gyorsan nehéz helyzetben találta magát, a hazai csapat ugyanis alig 25 perc elteltével háromgólos előnybe került.

Hornyák Zsolt a szünetben megpróbálta átszervezni csapatát, de több játékos is gyenge napot fogott ki. Emiatt képtelen volt kellőképpen felpörögni a felcsúti együttes, amely így komoly hátrányból várja a visszavágót.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×