eur:
393.47
usd:
366.89
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Sergio Aguero, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában játszott Olympique Lyon - Manchester City mérkőzésen Lyonban 2018. november 27-én.
Nyitókép: Sergio Aguero, a Manchester City játékosa. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Agüero gyorsan vigasztalódik az elbukott BL-döntő után

Két évre írt alá Barcelonában az argentin csatár.

A várakozásoknak megfelelően Sergio Agüero az angol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Manchester Citytől az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződik.

Az As múlt csütörtökön azt írta, a világbajnoki ezüstérmes argentin támadó jelenlegi fizetésének felével is beérné, csak hogy a katalánokhoz kerülhessen. A spanyol sportnapilap, amely már akkor kész tényként kezelte, hogy a 32 éves futballista nyártól a Barcelonában folytatja pályafutását, úgy tudja, hogy a játékos körülbelül 12 millió eurót keresett évente angliai klubjánál.

Agüero hétfőn szabadon igazolhatóként 2023 június végéig kötelezi el magát.

A spanyol klub közlése szerint a szerződésbe 100 millió eurós kivásárlási záradék kerül bele.

A csatár 2011 óta erősítette a Manchester Cityt, melyben a klub gólrekorderévé lépett elő azzal, hogy 389 találkozón 260 alkalommal volt eredményes. Előtte hazájában az Independientében, majd Spanyolországban az Atlético Madridban játszott. Az argentin válogatottban eddig 97 alkalommal szerepelt és 41 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×