eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA felvételén Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője sajtótájékoztatót tart Kijevben 2018. május 25-én. Az angol együttes a spanyol Real Madrid csapata ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligájának másnapi döntőjében az ukrán főváros Olimpiai Stadionjában.
Nyitókép: MTI/EPA/UEFA

1923 óta nem történt olyan a Liverpoollal, mint most

Az Everton 2-0-ra nyert a címvédő Liverpool otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának városi rangadóján.

Az Everton a brazil Richarlison találatával már a harmadik percben vezetést szerzett, és bár Jürgen Klopp csapatának több lehetősége is volt az egyenlítésre, az izlandi Gylfi Sigurdsson 83. percben értékesített büntetője eldöntötte a három pont sorsát.

A Carlo Ancelotti irányította vendégek 2010 októbere - 20 bajnoki és 3 FA Kupa-találkozó - óta először győzték le riválisukat, az Anfield Roadon pedig 1999. szeptember 27. óta először nyertek.

A Liverpool sorozatban a negyedik bajnoki meccsét veszítette el saját pályáján, erre legutóbb 1923 decemberében volt példa. Az pedig, hogy egy címvédő egymás után ennyiszer maradjon alul házigazdaként, az 1928/29-es idény óta először fordul elő, akkor épp az Everton ért el ilyen negatív szériát.

Eredmények

Liverpool-Everton 0-2 (0-1)

Burnley-West Bromwich Albion 0-0

Southampton-Chelsea 1-1 (1-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×