eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Gera Zoltán, a labdarúgó U21-es válogatott újonnan kinevezett szövetségi vezetőedzője a csapat első edzésén a telki edzőközpontban 2019. augusztus 12-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Rossi helyettese is koronavírusos, Gera Zoltán dirigál

Cosimo Inguscio pályaedző koronavírustesztje pozitív lett, így a vasárnap esti, Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen Gera Zoltán irányítja majd a kispadról a magyar labdarúgó-válogatottat.

A magyar szövetség (MLSZ) vasárnap délelőtt arról számolt be a Twitter-oldalán, hogy Inguscio - aki a csütörtöki, Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn helyettesítette az ugyancsak Covid-19-cel diagnosztizált Marco Rossi szövetségi kapitányt - azonnal távozott Telkiből.

A napi tesztelés során mindenki más eredménye negatív volt.

A Puskás Arénában 20.45-kor kezdődő találkozón az U21-es csapatot vezető Gera Zoltán irányítja majd a válogatottat - írta az MLSZ.

Az is kiderült, hogy Szalai Ádám az Izland elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett, biztosan nem játszhat a Szerbia és a szerdai, Törökország elleni találkozón, így vasárnap reggel visszautazott német klubcsapatához, a Mainzhoz.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×