eur:
392.84
usd:
366.15
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa az első osztályú angol labdarúgó-bajnokságban játszott Chelsea-Manchester United mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2020. február 17-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Értékes győzelmet aratott a Manchester United

A Manchester United 3-1-re nyert az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

A mérkőzés 19. percében a hazaiak szereztek vezetést, a vendégek azonban még az első félidő közepén Bruno Fernandes duplájával hét perc alatt fordítottak. A végeredményt a hajrában csereként pályára lépő Edinson Cavani állította be a 95. percben.

Az első négy meccsén győztes Everton sorozatban a negyedik fordulóban maradt nyeretlen és zsinórban harmadszor kapott ki.

Az MU két egygólos vereség után nyert ismét - a Bajnokok Ligájában, valamint az Arsenal elleni hazai bajnokin maradt alul -, a PL-szezonban harmadik idegenbeli fellépésén is három ponttal gazdagodott.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×