eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk
A siófoki Andrea Kobetic (k), valamint Stine Bodholt Nielsen (b) és Moa Högdahl (j), a dán Viborg játékosai a női EHF Kupa elődöntőjében játszott Siófok KC - Viborg HK mérkőzésen a siófoki Kiss Szilárd Sportcsarnokban 2019. április 6-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Nagy változásokról döntöttek Siófokon

A Siófok KC női kézilabdacsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Bent Dahl vezetőedzővel.

Az együttes honlapjának beszámolója szerint a norvég szakember azonnali hatállyal távozik posztjáról.

Dahl tavaly januárban érkezett Siófokra az akkori vezetőedző, Tor Odvar Moen segítőjeként. Miután Moen családi okokra hivatkozva, közös megegyezéssel szerződést bontott, a klubvezetés a másodedzőt nevezte ki a csapat élére. A szakember mindössze kilenc tétmérkőzés után, hat győzelmet és három vereséget követően távozik Siófokról a csapat sikertelen szereplése miatt.

Az új vezetőedző személyét hamarosan bejelenti a klub.

A Siófok egy másik közleményt is kiadott, ebben azt írja, hogy a spanyol irányítót, Nerea Penát felfüggesztette. A döntés határozatlan időre szól. A játékos a csapat edzésein, illetve mérkőzésein nem vehet részt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×