eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: vasasjegkorong.hu

Kiütötte a koronavírus a Vasas hokicsapatát

Jelentős számú pozitív eredmény született az Opten Vasas HC jégkorongcsapatánál az elmúlt napokban, így az együttes nem tud kiállni a következő fordulókra.

"A protokollnak megfelelően az Opten Vasas HC teljes keretét, valamint a stáb és a támogató személyzet tagjait is tesztelték koronavírusra az elmúlt napokban. Csapatunkat sem kímélte a vírus, jelentős számú pozitív eredmény született a teszteken. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy minden érintett játékos és stábtag otthoni karanténban van, kórházi ápolásra senki sem szorul, és súlyosabb tünetekről sem kell beszámolnunk." - áll a klub honlapján.

A pozitív minták száma alapján a Vasas nem tud kiállni az Erste Liga következő játéknapjain, és erről a klubvezetés értesítette is a Magyar Jégkorong Szövetséget, amelytől várja az állásfoglalást a versenynaptár átalakításáról.

Elmarad az október 22-re kiírt DEAC-Vasas, az október 24-i Vasas-UTE és az október 30-i Vasas-DEAC mérkőzés.

"A karanténidőszak lejártát követően ismét tesztelik a csapatot – mondta Ladányi Balázs vezetőedző –, majd a negatív teszteredmények után kardiológiai vizsgálat dönt arról, mikor léphetnek jégre a fiúk ismét. Követjük az egészségügyi és szakmai protokollt."

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×