eur:
395.21
usd:
366.69
bux:
65143.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Moszkva, 2018. június 27.A brazil Neymar, miután a brazilok 2-0-ra győztek a Szerbia – Brazília mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának harmadik fordulójában a moszkvai Szpartak Stadionban 2018. június 27-én. (MTI/EPA/Mahmúd Háled)
Nyitókép: Mahmúd Háled

Idegenben fordítottak a brazilok és az argentinok is, Neymar lehagyta Ronaldót - videók

Peru Limában kétszer is vezetett, de kettős emberhátrányban végül kikapott Brazíliától. A mesterhármast szerző Neymart már csak Pelé előzi meg. Fordított Argentína is, Uruguay viszont csak szépíteni tudott 0–4-ről Ecuadorban.

A brazil és az argentin labdarúgó-válogatott is vendégként nyert a dél-amerikai világbajnoki selejtező második fordulójában.

A brazilok Limában 1–1-es első félidőt követően 4–2-re legyőzték a perui együttest. A hazai csapat kétszer szerzett vezetést, a hajrában viszont két játékosa is piros lapot kapott, egyikük pályán kívüli sportszerűtlenségért. A keddi játéknapon a vendégcsapat klasszisa, Neymar három gólt lőtt – kettőt büntetőből –, ezzel a brazil válogatottban már 64 gólnál jár, ezzel a második helyre került Ronaldo (62 gól) elé a ranglistán, már csak Pelé (77) áll előtte.

Argentína Bolíviában fordított és nyert 2–1-re. Lionel Messi nem talált be, de Lautaro Martinez igen, a győztes gólt pedig Joaquin Correa szerezte.

Ecuador otthon úgy kerekedett 4–2-re Uruguay fölé, hogy már négygólos előnyben volt, a hajrában Luis Suárez büntetőkből csökkentette a különbséget.

Kolumbia Falcao 91. percben szerzett góljával mentette döntetlenre a Chile elleni idegenbeli mérkőzését, Paraguay pedig három ponttal távozott Venezuelából.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×