INFORÁDIÓ 
2021. január 19. kedd
Márió, Sára

sport

díj

kaposi dávid

Nívódíjat kapott az InfoRádió munkatársa

Nívódíjat kapott az InfoRádió munkatársa

Infostart

Kaplár F. József, a Sport TV örökös műsorvezetője és kommentátora, valamint posztumusz Simon József, a Nemzeti Sport tavaly elhunyt kézilabda-szakírója kapta meg a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) életműdíját. Nívódíjban részesült Kaposi Dávid az InfoRádióban Sterbinszky Amáliával készített interjújáért.

Kaplár nem tudott megjelenni a szerdán a Testnevelési Egyetemen, a Sportújságíró kongresszus keretében megtartott díjátadón, míg Simon életműdíját özvegye, Simon Katalin vette át.

Feleki-díjat kapott Ambrus Gábor, az MTI sportszerkesztőségének vezetője, az MSÚSZ korábbi főtitkára, Bruckner Gábor, az utanpotlassport.hu alapítója és egyben főszerkesztője, valamint Csinta Samu erdélyi újságíró, a Krónika napilap volt főszerkesztője.

Gyulai István-díjat vehetett át Bera Emese, a Magyar Rádió; Bóbics László, a Zalai Hírlap munkatársa, Horváth Mariann, az Eurosport kommentátora; Kádár Zoltán marosvásárhelyi rádiós sportújságíró és Somlóvári Dávid, a Nemzeti Sport Online felelős szerkesztője. Szintén ezt az elismerést kapta meg Fehér Sándor operatőr.

Az MSÚSZ és a Sport TV által közösen alapított Lázár Bence-díjat első alkalommal Borsos Attila, a Sport TV kézilabda szakkommentátora vehette át.

Az ugyancsak először kiosztott Farkas József-díjat Szabó Miklós, a Nemzeti Sport fotóriportere, valamint Varga Zsolt, a Képes Sport és a Sportfogadás korábbi fotóriportere vehette át.

Az év fiatal sportújságírója díjat Palotai Barnabás, az Origo munkatársa érdemelte ki.

Nívódíjban részesült Kaposi Dávid az InfoRádióban Sterbinszky Amáliával elkészített interjújáért; Sütő Nagy Zsolt A játék mindig győz című könyvéért; Szabó Máté a Sport TV-ben bemutatott Labdázni tilos című filmjéért; Szalai Attila vajdasági karikaturista a Nemzeti Sportban Grosics Gyuláról és Franz Beckenbauerről megjelent rajzaiért; Szilágyi Anna sportfotós a budapesti műúszó világkupán készített fotójáért és Zsoldos Barna, a Nemzeti Sport munkatársa a Hosszabbítás mellékletben megjelent, Niki Lauda élettörténetéről készült sorozatáért.

A MSÚSZ Nívódíjában részesült kollégánk, Kaposi Dávid az InfoRádióban Sterbinszky Amáliával elkészített interjújáért.
A MSÚSZ Nívódíjában részesült kollégánk, Kaposi Dávid az InfoRádióban Sterbinszky Amáliával elkészített interjújáért.

Nyitókép: MSÚSZ
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018