eur:
394.03
usd:
364.81
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nem bízta a véletlenre, négy gólt lőtt a Honvéd

Az eddig pont nélküli Budapest Honvéd 4-2-re legyőzte a házigazda Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján.

Az első negyedóra mezőnyjátéka után gyakorlatilag az első komolyabb helyzetet értékesítve megszerezte a vezetést a vendégcsapat, amely a folytatásban is többet veszélyeztetett. A hazaiak csak a játékrész utolsó harmadában váltak aktívabbá, de ez - legalábbis elsőre úgy tűnt - megbosszulta magát: Gazdag egy kontrából megiramodott, majd nagyszerű megoldással, szinte álló helyzetből, a labdát az egész diósgyőri védősoron átemelve megduplázta a Honvéd előnyét. A különbség azonban nem tartott sokáig, Grozav és Molnár révén ugyanis még a szünet előtt egyenlíteni tudtak a hazaiak. Az első játékrész hajrájában hat perc alatt három gól született.

A szünet után kiegyenlített játékot láthatott a közönség, majd ismét a félidő második felében pörögtek fel az események. Előbb Gazdag egy lesgyanús helyzet után ismét vezetéshez juttatta a vendégeket, majd Polgár Ugrai lerántásáért piros lapot kapott. A Diósgyőr emberhátrányban sem adta fel a csatát, többször is zavarba hozta a Honvéd védelmét, de még egyszer már nem sikerült egyenlítenie, sőt, a végén - Ugrai révén - visszaállt a kétgólos különbség. A ráadás pillanataiban Iszlai 11-est hibázott, majd még Grozav is kapott egy piros lapot.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×