eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Az egyik legnehezebb riválist kapta a Gyöngyös

Sorsoltak a férfi kézilabda Európa-liga selejtezőjének második fordulójában.

A HEDO-B. Braun Gyöngyös a német Füchse Berlin, a Balatonfüredi KSE pedig a szlovén RK Trimo Trebnje csapatával találkozik.

A Bécsben tartott sorsoláson az is kiderült, hogy a hevesiek idegenben, a fürediek pedig hazai pályán játsszák majd a visszavágót.

A magyar válogatott Bartók Donát spanyol csapata, a Bidasoa Irún a horvát RK Nexe együttesével találkozik.

A párharcok első mérkőzését szeptember 22-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A továbbjutók a főtáblára kerülnek, amelynek hatcsapatos csoportjaiból az első négy-négy helyezett jut nyolcaddöntőbe.

A Grundfos Tatabánya KC a csoportkörben kezdi majd a küzdelmeket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×