eur:
393.43
usd:
368.63
bux:
65910.96
2024. április 23. kedd Béla
Mason Greenwood, a Manchester United (j) és Diego Rico, a Bournemouth játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 2020. július 4-i mérkőzésén Manchesterben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Nagy bajban két angol válogatott focista

Megünnepelték az izlandi győzelmet, ez lett a vesztük.

Az angol labdarúgó-válogatott két újonca, Mason Greenwood és Phil Foden fegyelmi eljárás elé néz, mivel vélhetőleg lányokat hívtak a szobájukba Reykjavíkban, a csapat Izland elleni Nemzetek Ligája-mérkőzése után.

A szombaton 1-0-s győzelmet arató együttes fiataljait vendégeik buktatták le, miután látogatásukról megosztottak egy videót a Snapchaten.

A futballistáknak szigorú előírásokat kellett volna betartaniuk, hogy elkerüljék a karantén-kötelezettséget, amikor visszatérnek Angliába. Az egyik legfontosabb szabály, hogy a mérkőzés előtt és után csak a csapat és a stáb tagjaival találkozhatnak.

Az angol szövetség még nem reagált az esetre és sajtóértesülések szerint Gareth Southgate szövetségi kapitány a hétfői sajtótájékoztatón beszél majd az ügyről, illetve a Greenwoodot (Manchester United) és Fodent (Manchester City) érintő döntésekről.

A Daily Mail úgy tudja, a két futballista hétfőn már nem edz társaival és kimarad a keddi, Dánia elleni mérkőzés keretéből.

Ez rövid időn belül az angol válogatottat - is - érintő második fegyelmi ügy, mivel augusztus végén Harry Maguire, a Manchester United védője görögországi családi nyaraláson verekedésbe keveredett és felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Április közepétől vásárolhatók meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei közül maximum huszonötöt tartalmazhat. Az alapot kibocsátó OTP Alapkezelő szándékai szerint a termékkel azok a befektetők is hozzáférhetnek régiónk vállalati topligájához, akiknek nincs piaci ismerete ebben a térségben. Az OTP CETOP ETF érdekessége, hogy három partner, az OTP Alapkezelő, az OTP Global Markets, illetve a Budapesti Értéktőzsde közös projektjeként jött létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×