eur:
393.03
usd:
366.11
bux:
66841.8
2024. április 26. péntek Ervin
Kürti Dominik Péter (j), az Eger és Francesco Di Fulvio, az olasz Pro Recco játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A csoportjában játszott ZF-Eger - Pro Recco mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2019. február 27-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Majdnem elkapta a Szeged a nagy Vasas grabancát

Bátori Bence a hátán vitte az angyalföldieket, a csapat góljainak többsége az övé.

A vártnál jóval nehezebben, csupán egy góllal győzte le a Vasas a Szegedet a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának első mérkőzésén a Komjádi uszodában.

A piros-kékek az utolsó percben szerezték meg a győztes gólt, miután a Szeged 5-8-ról 8-8-ra egyenlített. A Vasasban a leginkább Bátori Bence jeleskedett, aki ötször is betalált a vendégek kapujába.

Eredmény, E.ON férfi ob I, alapszakasz, 3. forduló:

A-Híd VasasPlaket - Szeged 9-8 (4-2, 1-0, 2-3, 2-3)

később:

PVSK Mecsek Füszért-Debreceni VSE 16-5 (3-1, 4-1, 7-2, 2-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×