eur:
393.84
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Európa-liga-specialista Sevilla mindent túlélt, s döntőt játszhat

Hiába dolgozott ki rengeteg helyzetet a Manchester United, hiába álltak játékosai ötször is már csak Bono kapussal szemben, a Sevilla 2-1-re győzött, s bejutott az Európa-liga pénteki döntőjébe. Ellenfele az Inter vagy a Sahtar Donyeck lesz.

Összeállítások. Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams - Fred, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial. Sevilla: Bono - Navas, Kounde, Carlos, Reguilon - Fernando, Jordan, Banega, Ocampos - Suso, En-Nesyri. A spanyolok ugyanezzel a tizeneggyel kezdtek a Wolverhampton ellen. A United a legerősebb tizenegyével kezd, ami azt jelenti, hogy Solskjaer Dew Geát védeti, nem az eddigi kupaspecialista Romerót.

A 7. percben Martial látváűnyos előkészítése után Rashford lőtt, Bono remekül védett. Ám a játékvezető büntetőt ítélt a csatár elleni szabálytalanságért, amit Bruno Fernandes gólra váltott. 1-0 az angoloknak.

Egyik csapat sem kíméli a másikat. Elég durva meccs.

A United visszahúzódik, igyekszik kontrázni.

A 25. percben kiegyenlített a Sevilla. Bal oldali támadás után Reguilon labdája keresztbe elment a United tizenhatosán be, a jobbösszekötő helyén lrkező Suso kihasználta, hogy De Gea nem ért át. 1-1.

Martial ziccerben a kapu fölé csavarta a labdát.

A 38. percben Rashford távoli szabadrúgását Bono kiütötte.

A félidő utolsó perceiben az angolok távoli lövésekkel kísérleteztek.

A második játékrész a United helyzetével kezdődött, Bruno Fernandes kiváló labdájából Greenwood került helyzetbe, lövését Bono bravűrral védte.

A spanyolok kapusának újabb két bravúrja, közeli lövésekbe vetődött bele. Martial kísérletezett.

További kétszer csak a kapussal állt szemben Martial, de Bono védett.

Mezőnyjáték után a semmiből szerzett gólt a Sevilla a 78. percben Jesus Navas beadása után az értheteltenül üresen hagyott Luuk de Jong hat méterről a kapuba passzolt, 2-1 a Sevillának.

A gól óta a United nem tud helyzetet kialakítani, közel azonos a labdabirtoklás is.

Lejárt a 90 perc, hat perc hosszabbítás.

Vége a mérkőzésnek, 2-1-re nyert a Sevilla.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×