eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Orosz Nagydíjának időmérő edzése után a Szocsi Autodrom versenypályán 2019. szeptember 28-án, a futam előtti napon.
Nyitókép: Jurij Kocsetkov

Különös Insta-poszttal sokkolta rajongóit Lewis Hamilton

A bejegyzés, amelyben nem teljesen világos, hogy a brit pilóta kinek és mit üzen, időközben eltűnt a versenyző közösségi oldaláról.

Lewis Hamilton a magyarázat nélküli posztjában "teljes feladásról" beszélt, az azonban nem világos, hogy bejegyzése tartalma mire vonatkozik, mindenesetre jól ráijesztett rajongóira, akik csak találgatni tudják a szavai mögöttes tartalmát.

A brit pilóta előszeretettel használja a közösségi médiát, ahol a komoly témákat sem kerüli – jegyzi meg a motorsport.com.

"Őszintén szólva úgy érzem, hogy mindent feladok. Kikapcsolok végleg. Miért is izgassam magamat, miközben a világ egy nagy zűrzavar, az emberek pedig nem törődnek ezzel. Kell egy pillanat, hogy rendezzem a gondolataimat. Köszönet azoknak, akik törődnek egy kicsit a világgal" – írta.

Lewis Hamilton/Instagram
Lewis Hamilton/Instagram
Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×