eur:
393.81
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A gólszerző olasz Armando Izzo a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában játszott Debreceni VSC - Torino FC visszavágó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Európa-liga: botrány Craiovában, minden magyar csapat kiesett

Mindhárom magyar csapat búcsúzott az Európa-ligától. A Fehérvár hosszabbításban 2-0-ra kikapott a Vaduztól, s nagy meglepetésre kiesett. A Bp. Honvéd tizenegyespárbajban búcsúzott. A DVSC 4-1-re kikapott a Torinótól, s 7-1-gyel esett ki.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Craiován az első tíz perc mezőnyjátékot hozott, Lefkovits, a kispestiek kapusa szépen védett egy lövést.

DEBRECENI VSC–TORINO: Az olasz megtisztelték a nagyjából tizenötezres magyar közönséget azzal, hogy legjobbjaikkal állnak ki. Sirigu, Zaza, Berenguer és Belotti is a pályán. Az első öt perc legnagyobb eseménye mégis haruna Garba kísérlete volt, sajnos, nem lett semmi se belőle.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Meleg van, ivószünet Craiovában.

DEBRECENI VSC–TORINO: Kusnyír a gólvonalon mentette Zaza lapos lövését. Eddig Zaza a legveszélyesebb olasz. Az első mérkőzés előtt még azt mondták az olaszok, nincs formában – hát…

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Mateiu 22 méteres lövését Lefkovits vetődve, szépen védte.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Gondban a Honvéd, Lefkovits egy ártalmatlan helyzetben meghúzódott, talán meg is szakadt. Nem tud tovább védeni, a húszéves Berla Attila áll a helyére. A fiatal kapus eddig még csak az NB III-ban védett.

DEBRECENI VSC–TORINO: Simone Zaza góljával a Nagyerdőben is előnybe került a Toro. Az olasz csatár higgadtan tekerte a labdát 12-13 méterőrl a hálóba. DVSC–Torino 0-1, összesítésben 0-4.

DEBRECENI VSC–TORINO: Izzo is lőtt egy gólt, összesítésben már öt gólall vezet a Toro. DVSC–Torino 0-2, összesítésben 0-5.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Berlának akadt már bravúrja, egyelőre a Honvéd nincs hátrányban. a 53. percben 0-0.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Közel az első félidő vége, nincs gól Liechtensteinben.

DEBRECENI VSC–TORINO: Sirigu a második félidő elején még védett bravúrral, ám aztán már nem tudott: megszerezte a becsületgólt a Loki, Haruna Garba talált az olaszok kapujába. DVSC–Torino 1-2, összesítésben 1-5.

DEBRECENI VSC–TORINO: Belotti is a kapuba talált, a Torino az idegenbeli mérkőzésen is eljutott három gólig. DVSC–Torino 1-3, összesítésben 1-6.

DEBRECENI VSC–TORINO: Nagyon dicséretes, hogy a nagy tudásbeli különbség ellenére a Loki mindent megtesz azért, hogy megvillantsa képességeit. Sirigunak előbb Garba, majd Tőzsér kísérleténél kellett nagyot védenie.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Craiovában letelt a rendes játékidő, maradt a 0-0, így kétszer 15 perc hosszabbítás következik.

VADUZ–FEHÉRVÁR:Tizenegyesből gólt kapott a Vidi, vezet a Vaduz, hosszabbításra állnak. Gajics lőtt büntetőből Kovácsik kapujába. Vaduz–Fehérvár 1-0, összesítésben 1-1.

DEBRECENI VSC–TORINO: Milico révén szerzett még egy gólt a Torino, miközben a Loki tábora a jól helytálló magyarokat ünnepli. DVSC–Torino 1-4, összesítésben 1-7.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Újabb liechtensteini helyzet, szerencsére Sutter rosszul célzott 18 méterről.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Elek hagyott ki kisebb, majd Scsepovics egy óriási helyzetet. Eldőlhetett volna a továbbjutás. Ezért, nem ezért, Nikolics lecserélte a honfitársát, Futács Márkó állt a helyére.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Már a 106. percben járnak, megkezdődött a hosszabbítás második fele.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Az utóbbi percekben fölényben játszik a Fehérvár, de közeli már a hosszabbítás.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Letelt a 90 perc, 1-0-ra nyert a Vaduz, hosszabbítás.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Botrány Craiovában! Egy kimaradt román helyzet után dualkodás alakult ki, majd bedobtak egy hanggránátot, amitól megsérült a játékvezető, akit ápolni kellett, mentőautó jött be élrte.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Kovácsik kétszer is megmentete a fehérvári kaput a góltól.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Újabb gólt kapott a Vidi, Coulibaly találata után már kiesésre áll. Vaduz–Fehérvár 2-0, összesítésben 2-1.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Húsz perce tart az ápolás, majd a tanácskozás, a legaktívabb az UEFA ellenőr, aki Nyonnal tárgyal.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Még mindig nincs döntés, tárgyalnak tovább. Huszonnylc perce dobták be a hanggránátot.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Futács beadása után Nikolov egy méterről lőtt fölé.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Tizenhárom percet emberelőnyben játszhat a Fehérvár, Antoniazzi kiállítása miatt.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: A negyedik bíró átvette a mérkőzés vezetését, lejátsszák a hátralévő egy percet.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Elek is kihagyott egy óriási helyzetet, ma mintha semmi nem akarna gólba menni a fehérváriaknak.

UNIVERSITATEA–BP. HONVÉD: Tizenegyesrúgások következnek. A román kapus hármat is megfogott, a románok jutottak tovább.

VADUZ–FEHÉRVÁR: Letelt a hosszabbítás 30 perce, a Fehérvár kiesett.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×