eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma
A debreceni Dombi Tibor a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának DVSC-TEVA - Szombathelyi Haladás mérkőzésén a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. szeptember 29-én. A címvédő Debrecen 2-0-s győzelemmel otthon tartotta a három pontot a Haladással szemben a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában, ezzel feljött a második helyre.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A Tankcsapdával turnézott a válogatott focista, aztán kórházba küldte a pálinka

Allergiás rohamot kapott a székelyföldi turnén a debreceni futball-legenda, Dombi Tibor.

Egészségügyi problémák övezték a Tankcsapda romániai turnéját a hónap elején. A Kowalsky meg a Vega frontembere vesekő miatt kórházba került, ahol meg kellett műteni az énekest. Ennek következtében a marosszentgyörgyi koncertjüket le kellett mondaniuk, helyükre az előző napon Torockón muzsikáló debreceni Tankcsapda ugrott be.

A zenekarral tartott a DVSC korábbi játékosa, Dombi Tibor is, aki így a szentgyörgyi fellépésre is elutazott a csapattal. A jelenleg edzősködő Loki-ikon azonban szintén kidőlt a túrán. "A fáradtság, a pálinka és a koncertek okoztak egy allergiás rohamot nálam, és a kórházban kötöttem ki, ahonnan szerencsére hamar kiengedtek" – mondta a haon.hu-nak Dombi.

A sportoló már ismét tökéletesen érzi magát, és készül zenekarával, a Wyrfarkassal a szombati bulira a Campus Fesztiválon.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×