eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kevin Magnussen, a Haas dán versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Francia Nagydíjának harmadik szabadedzésén a Paul Ricard versenypályán, a dél-franciaországi Le Castellet-ben 2019. június 22-én. A futamot június 23-án rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Claude Paris

Brutálisat lépett az egyik Forma-1-es csapat szponzora

Az idény közben szerződést bontott a Forma-1-es Haas csapattal a főszponzor Rich Energy.

Az idény közben szerződést bontott a Forma-1-es Haas csapattal a főszponzor Rich Energy. Az italgyártó cég - amely az idei szezontól működik együtt az amerikai istállóval - szerdán jelezte, hogy egyoldalúan felmondja a támogatói szerződést. A Haas autói a Rich Energy színei miatt kaptak fekete-arany fényezést.

"A célunk az volt, hogy legyőzzük a Red Bullt, ezért az, hogy Ausztriában a Williams mögött végeztünk, elfogadhatatlan"

- áll a vállalat közleményében.

A Rich Energy döntésének másik oka, hogy elvesztett egy pert Angliában a logója miatt, amely erősen hasonlított a Whyte Bikes kerékpárgyártó cég emblémájára, ezért el kellett távolítania azt Romain Grosjean és Kevin Magnussen kocsijáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×