eur:
395.39
usd:
372.04
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
A ferencvárosi Varga Dénes a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának negyedik, Szolnoki Dózsa - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. május 23-án. A Szolnok 8-7-re legyőzte a vendég Ferencvárost, így kiegyenlítette a párharcot.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

A mennybe indultak, de a pokolba tévedtek Varga Dénesék

A vízilabda-válogatottba idén Európa Kupa-győzelemmel visszatért varázsló ereje csupán egy negyedig tartott ki, a világsztár vendégcsapat nem kegyelmezett a második negyedben.

Álomszerűen kezdődött a magyar bajnok Ferencváros férfi vízilabdacsapatának Bajnokok Ligája-mérkőzése a világsztárgárda Recco ellen, mégis az olaszok maradtak veretlenek a Komjádi uszodában tett látogatást követően - derül ki a Waterpolo.hu beszámolójából.

A másfél éve felújított uszoda lelátói a zsúfolásig megteltek, kiváló hangulat fogadta a feleket.

Varga Zsolt tanítványai Varga Dénes révén rögtön vezettek is, és nem túlzás: diktálták az iramot, ám a negyed végére 4-4-re hozták magukat a vendégek.

A második negyedben fordítottak is, a félidőben pedig már 5-9 állt az eredményjelzőn.

A harmadik negyedre azért dőlt el minden, mert a bár a Recco egyetlen gólt lőtt csak, a Fradi egyet sem, a negyedik negyedben pedig már hiába tettek meg mindent a szurkolók, ez kevés volt a mostani Ferencvárosnak, 13-7 lett a vége.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×