eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: Fradi.hu

Brazil csatárt igazolt a Fradi - videó

Isael da Silva Barbosa a legutóbbi négy szezonban a kazah Kairatban szerepelt és a piaci értéke alapján jelenleg az NB I legértékesebb futballistája.

A jól cselező, gólerős, de a gólpasszok terén is nagyon termékeny 30 éves brazil labdarúgó mindkét szélen és irányítóként is bevethető - írja a Fradi.hu.

Pályafutása során Brazíliában, Törökországban, Portugáliában és Oroszországban is megfordult, a legutóbbi négy és fél szezonban a kazah Kairat Almaty húzóembere volt, amellyel négyszer nyert Kazah Kupát, kétszer Kazah Szuperkupát. Karrierje során összesen 212 felnőttmeccsen lépett pályára, melyeken 44 gólt szerzett és kiosztott 57 gólpasszt is.

A legutóbbi négy szezonban a kazah Kairatban szerepelt, ahol Elek Ákos és Eppel Márton is a csapattársa volt. Csaknem háromszorosára nőtt a piaci értéke, amely a Transfermarkt szerint Kazahsztánba érkezésekor 1 millió euró volt, ma már megközelíti a 3 milliót (2,8 millió). Ezzel rögtön az NB I legértékesebb futballistája is lett – a második helyre így az Ivan Petrjak, Armin Hodzic, Loic Nego (utóbbi kettő MOL Vidi) trió került.

Isael da Silva Barbosa az éllovas FTC nyolcadik téli igazolása

  • Lasa Dvali, grúz, Pogon Szczecin
  • Ihor Haratin, ukrán, Zorja Luhanszk
  • Tokmac Chol Nguen, norvég, Strömsgodset
  • Ammar Ramadan, szíriai, Juventus – Olaszország,
  • Szerető Krisztofer, Stoke City
  • Mikalaj Szihnyevics, fehérorosz, BATE,
  • Marten Wilmots, belga

után.

Öten távoztak: Kjartan Finnbogason, Lovrencsics Balázs, Matías Ezequiel Rodríguez, Dejan Georgijevics, és Rui Pedro Couto Ramalho, utóbbi három kölcsönben.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke múlt héten az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a futballcsapat céljairól. Az interjút ide kattintva olvashatják el, vagy meg is nézhetik a teljes felvételt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×