eur:
393.85
usd:
367.97
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Bombameglepetés Angliában: egyik manchesteri csapat sem tudott nyerni

A címvédő Manchester City 2-1-re veszített a Newcastle United otthonában, míg a Manchester United hazai közönség előtt 2-2-es döntetlent harcolt ki a vendég Burnley ellen az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában.

A Manchester City 24 másodperc alatt vezetést szerzett a Newcastle pályáján Agüero góljával, de ezután nem talált többször a hálóba, míg a hazai együttes a hajrához közeledve megfordította a meccset. Ezzel Pep Guardiola menedzser csapata távolodik a címvédéstől.

Sokáig úgy tűnt, hogy Manchester United sem jár jobban: az Old Traffordon kétgólos hátrányba került a kiesés ellen küzdő Burnley ellen, az utolsó percekben szerzett gólokkal azonban döntetlenre mentette a találkozót. Megszakadt Ole Gunnar Solskjaer megbízott menedzser hibátlan sorozata, immár nyolc győzelem és egy döntetlen a - még így is brilliáns - mérlege.

A tabella ötödik helyén álló Arsenal két ponttal ellépett a Manchester Unitedtől, miután 2-1-re verte a Cardiffot szakadó hóesésben az Emirates Stadionban. Ezúttal is a fővárosiak remek csatárkettőse, Aubameyang és Lacazette szállította a sikert, a vendégek a hosszabbításban szépítettek.

Szintén Londonban a Fulham kétgólos hátrányból fordított, és nyert 4-2-re a Brighton ellen, az Everton emberhátrányban is megőrizte egygólos előnyét, és győzött 1-0-ra a sereghajtó Huddersfield vendégeként, míg a Wolverhampton 3-0-ra kiütötte a vendég West Hamet.

Szerdán négy mérkőzést játszanak a Premier League-ben, ha a Liverpool legyőzi a vendég Leicestert, akkor hét pontra hízlalja előnyét a Manchester Cityvel szemben.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×